East Molesey Conservation Area,30 Photos
Modern Glazed Rear extension to triple storey House in a Conservation area provides large open kitchen, dining and sitting area. The top floor was also extended with an ensuite bedroom

glazing to either side of granite wall

VC Design Architectural Services

glazing to either side of granite wall

VC Design Architectural Services

vaious materials on patio link inside and outside

VC Design Architectural Services

stair/ hall after

VC Design Architectural Services

hallway after

tall pivot door to the right meads to new dining/ kitchen living area, new chequerboard tiled floor and timber stairs Look, no radiators cluttering up the small space!

East Molesey Conservation Area,

much more attractive than neighbours garage attachment

By continuing to browse this site, I agree VC Design Architectural Services and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the VC Design Architectural Services's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.